Hírek: A nagylelkű Jonas hétvégi bulija – cikkfordítás

Basshunter múlt héten vasárnap éjszaka írt néhány üzenetet Twitter-re, amiben küldött egy linket is egy cikkről, ami a legutóbbi skóciai éjszakájáról (szeptember 4.) szól.

A Twitter-es üzeneteket itt olvashatjátok!

Ahogy azt ígértem le is fordítottam a cikket, amiből elég sok érdekes dolgot tudunk meg. Például: a szeptember 3-ai és 4-ei skóciai fellépések utáni bulizásáról, a nagylelkűségéről, valamint szóba kerül a fellépések előtti betegsége és az ezt követő fogfájása! Továbbá mások, de többek közt Jonas is nyilatkozik a cikkben!

Tovább a teljes cikk fordítására! –>

„Az italok Basshunter-nél: A bőkezű dance DJ vesz egy italt a klubbereknek, amint végig bulizza az éjszakát Glasgow-ban”

„A SVÉD tánccsillag Basshunter meghívta a klubbereket egy hatalmas kör koktélra, aztán kijelentette, hogy az ő szerelme örökké tart Skóciáért.”

„A Now You’re Gone slágerkészítő Glasgow O Couture club-jában bulizott a hétvégén a számos koncert után, amikor eldöntötte, hogy elszórja a pénzt.”

„A sztár, akinek az igazi neve Jonas Altberg izgalomba hozta a balekokat, ahogy beugrott a koktélbár DJ pultjába és bejelentette:” „Szeretem Skóciát és mindig a legjobb idő van itt. e Jagerbombs-ok vannak nálam.”

„A Jagerbombs egy híres koktél, amit úgy mixelnek, hogy egy lövés Jägermeister-t csepegtetnek egy pohár Red Bull-ba és Jonas végül állja a számlát legalább 100-ra az italok közül.”

„Ezután az éjszaka többi részét hölgyek felszedésével és táncolással töltötte néhány óráig.”

„Egy bennfentes azt mondta:” „Basshunter bulizni akart és sok figyelmet kapott a hölgyektől”

„Beugrott a DJ pultba és elkezdett zenéket keverni és hamarosan az összes lányt és néhány fiút odavonzott.”

„Rögtönzött, s elővette a pénztárcáját és vett egy italt mindenkinek a bárban. Ragaszkodott hozzá, hogy ő maga állja a számlát.”

„Az O Couture igazgatója, Cameron Craig azt mondta:” „Basshunter egy igazi karakter volt és nem engedte senkinek sem, hogy a zsebükbe nyúljanak. Nagylelkűen több mint 100 italt vett.”

„Az egykori pornósztár Jonas, 25 (éves), jó kedvű volt, hogy kiszabadult otthonról, mivel az utóbbi körülbelül 10 napot otthon töltötte betegen, után pedig egy súlyos küzdelem következett a fogfájással.”

„A fájdalom a bölcsességfogában annyira rossz volt, hogy megakadályozta őt abban, hogy játsszon az első koncertjén.”

„A Razz mondta:” „Én közel ezer show-n játszottam már, múlt hétvége volt az első alkalom, hogy valaha lemondtam valamit.”

„Az egykori Celebrity Big Brother foga múlt hétfőn volt kihúzva, mielőtt szerepelt Kilmarnock Grand Hall-jában pénteken és Edinburgh City Nightclub 18 év alattiak, Lourenzo, Dunfermline és Room At the Top, Bathgate következő éjszaka.”

„Jonas azt mondta:” „Nem tudtam várni, a skót szoknyám felhúzásával és a Jagerbombs ivásával, hogy lazítsak.”

A cikket itt nézhetitek meg!

A cikkhez magyarázatként összeszedtem a cikkben szereplő eseményeket és a hozzájuk tartzozó dátumokat:

  • Augusztus 28. (szombat): Basshunter-nek le kellett mondania a fellépését, mert beteg volt, és otthon kellett töltenie kb. 10 napot. További részletek!
  • Augusztus 30. (hétfő): Kihúzták Jonas bölcsességfogát.
  • Szeptember 3. (péntek): Basshunter meggyógyult és a foga sem fájt már, és fellépétt Skóciában (Kilmarnock és Glasgow).
  • Szeptember 4. (szombat): Tovább folytatódtak a skóciai fellépések (Edinburgh, Dunfermline és Bathgate). Utána pedig elment bulizni Glasgow-ba, az O Couture club-ba (amiről a cikk is szól), ahol több mint 100 italt vásárolt.
  • Szeptember 6-án (hétfőn) jelent meg a fenti cikk.

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s