Hírek: Nemi erőszakkal vádolják Basshunter-t!

Basshunter-t két nő megvádolta nemi erőszak kísérletével a múlt pénteki fellépésén (Kitty’s Club, Kirkcaldy, UK), és a rendőrök őrizetbe is vették Jonas-t!

Erről meg is jelent egy cikk quart.hu oldalon, amit itt olvashattok! –>

Nemi erőszakkal vádolják Basshuntert

“A svéd sztárproducert két nő vádolta meg nemi erőszak kísérletével egy skóciai klubban. Basshunter menedzsere szerint az egészből egy szó sem igaz.”

“Basshunter (polgári nevén Jonas Erik Altberg) jövő héten ünnepelné a 26. születésnapját, de jelenleg úgy tűnik, viszonylag csendes buli keretében fog majd koccintani az idén. Az utóbbi évek egyik legsikeresebb Eurodance STÁR-ja a skóciai Kirkcaldyban, a Kitty’s nevű klubban lépett föl a múlt hét péntekén, és két nő azzal vádolja, hogy nemi erőszakot kísérelt meg rajtuk. Basshuntert a rendőrök őrizetbe vették, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték, de januárban vissza kell térnie Kirkcaldyba, hogy a bíróság előtt tisztázza magát. Scott Simons, Altberg menedzsere szerint a vádak teljességgel megalapozatlanok, és természetesen mindenben együttműködnek a rendőrséggel. A svéd dj/producernek eddig egy No. 1 slágere volt Nagy-Britanniában, a Now You’re Gone három évvel ezelőtt.”

Az esetről a BBC is közzétett egy cikket, amit hamarosan le is fordítok és néhány nap múlva közzéteszem! Addig is itt olvashatjátok angolul a cikket!
December 16:: Elkészítettem a cikk fordítását! KATT IDE!

Szóljatok hozzá az ügyhöz, és mondjátok el a véleményeteket, hogy szerintetek van-e valóságalapja a vádnak! ↓

3 hozzászólás

  1. Fogadjunk,hogy két r*banc csak azért csináta mert híres!!!
    felháborító a részemről (de lehet,hogy Jonas tényleg csinált valamit) -.-

  2. Én is hasonlóképp vélekedek.. Szerintem ez az egyik variáció, hogy csak azt akarták kihasználni, hogy ő híres, és ezzel akartak ismertséget és pénzt keresni.
    Másik: az is lehet, hogy valami két kis ártatlan csajszi volt, akik nincsenek hoozzászokva ahhoz, hogy Jonas alapból nyomulós és rámenős, pláne, ha iszik is (de én ezt szeretem benne). Azt azonban még italos állapotban sem feltételezem róla, hogy erőszakoskodott volna velük. Ő nem ilyen, és soha nem is tenne ilyet. Max annyi történhetett szerintem, hogy elkezdett nyomulni (főleg ha a lányok provokáltál is), ami már kellemetlenné vált a csajok számára, akik olyan bénák, hogy nem képesek lekoptatni egy nyomuló pasit rendőrök nélkül…
    Mondjuk még az is megfordult a fejemben, hogy az egész meg volt szerezve, és azért csinálták, hogy Basshunter-nek újra nagy ismertséget, hírnevet szerezzenek, mint ahogy a szexképek is tették annak idején. Bár ez a verzió elég durva lenne, és nem is látok rá sok esélyt, hogy valóban így történt volna.

  3. …talán a 2 cafka akar így bosszút állni Jonason,mert bizony előfordulhatott az is hogy ő mondott nemet! szerintem nem viszi az ágyba az összes luvnyát,aki rá akar mászni,mert nem 1 bunkó szexgép,hanem egy normális férfi,aki szereti a szexet és benne van HA érdekli a ribi is,aki nyomul rá !…utóirat:egyébként Jonas nem is abban a városban volt fellépni,ahol szerintük erőszakoskodott,hanem Motherwellben…az kicsit messzebb van !


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s