Hírek: Basshunter halálközeli élménye

Jonas éjszaka is írt Facebook-ra, ahol az új YouTube-os videóját reklámozza:

http://www.youtube.com/watch?v=iFmBRF8ShCo Just had a near death experience, man, I thought I was gonna die lol! Don’t ask WHY or WHAT I was doing, just watch! AND please, do not try this at home..”

Jelentése: “Csak volt egy halálközeli élményem, a férfi, azt hittem meg fogok halni lol! Ne kérdezzétek MIÉRT vagy MIT csináltam, csak nézzétek! ÉS kérlek ne próbáljátok ki otthon..”

A videó lényege nem teljesen egyértelmű a számomra, de szerintem: a jobb oldalt, az emeletre felmenő nő egy petárdát dob ki a ház udvarára. Az udvaron pedig meg van rakva a tűz (bal felső kép), sőt Jonas és egy másik fickó is kint áll és cigiznek (bal alsó kép). Jonas-ék látják, hogy a nő kidojba hozzájuk és a tűzhöz a petárdát, ezért gyorsan elszaladnak…
Ez csak az én verzióm, de nem vagyok benne biztos, hogy valóban ez történt, de ha igen, akkor ez tényleg elég veszélyes volt, hiszen akár súlyos sérüléseket is szerezhetett volna Jonas…
Beteszem ide nektek a videót, hogy nézzétek meg ti is! Sőt akár le is írhatjátok a hozzászólásokba, hogy szerintetek mi történik a videón! ↓

6 hozzászólás

 1. Nem a videóval kapcsolatban írok 🙂
  Nem tudsz véletlenül valamilyen “személyes” email címét, amin válaszolgat a rajongóknak?

 2. Én nem láttam, hogy a nő dobna valamit…..
  De ott volt Jonas? (mert ez nekem nem tiszta) és ha igen melyik volt ő

 3. Sajnos személyes e-mail címet nem tudok (de valószínűleg nincs is ilyen, amiről a rajongók is tudnának). A közösségi oldalakon, amiken fent van Basshunter, ott érdemes próbálkozni, mert ott szokott, de nem túl gykaran beszélgetni a rajongókkal.

 4. Igen, az valóban nem látszik, hogy dobna valamit, hanem mintha csak ott állna az ablakban. Én azért gondolom azt, hogy a nő dobja, mert csak így van értelme, vagy akkor miért mutatják egyáltalán a nőt???
  Bevallom, hogy számomra sem teljesen egyértelmű az egész. Egy csomószor megnéztem a videót, és próbáltam összerakni a képeken történő eseményeket, és végül erre jutottam. De azért is írtam ki, hogy nézzétek meg ti is és írjátok le, hogy szerintetek miről szólhat, mert én magam sem értem 100%-ig.
  Abban viszont eléggé biztos vagyok, hogy Jonas ott volt, hiszen neki volt halálközeli élménye, meg írta, hogy ne kérdezzük, hogy miért és mit csinált. A YouTube-on is olvastam a hozzászólásokat a vidihez, és abból is úgy vettem ki, hogy ő az egyik a videón. (Szerintem talán a közelebbi fickó lehet Jonas.)

 5. Szerintem is mert hát elég magas! Köszi azért

 6. Hát igen.
  Szívesen 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s