Hírek: egy új játék

Basshunter tegnap este kétszer is írt Facebook-ra a játékról, amiről már korábban is írt. A játék nevét nem árulja el, hanem azt szeretné, ha a rajongók találnák ki. A játék még nem tökéletes, de ha majd az lesz, akkor Jonas meghívja a rajongókat a játékba, akik közül 50 szerencsés játékos ki lesz képezve, hogy együtt megnyerjék a játékot.:

“I wont tell you the name of the game, it’s still new and have a lot of bugs to fix, and I belive its not stable enough. When I feel the game is ready, I will invite you! If we stand together, nothing can hold us back, glorious battles awaits my brothers and sisters. If it’s war they want, we will not disappoint them. N…othing will stand in our way.. nothing can take our honor from us, Together we will be VICTORIOUS!”

Azt írja Jonas: “Nem fogom elmondani nektek a játék nevét, ez még új és sok a hiba, amit ki kell javítani, és úgy vélem nem elég stabil. Amikor úgy érzem, hogy a játék kész, akkor meg foglak hívni titeket! Ha összeállunk, akkor semmi nem tarthat vissza minket, dicsőséges harcok várnak testvéreim. Ha háborút akarnak, akkor mi nem fogunk csalódást okozni nekik. S…emmi sem fog az utunkba állni.. semmi sem tudja elvenni a büszkeséget tőlünk, Együtt GYŐZTESEK leszünk!”

 “Btw Honour can be spelled “honor” as well, america style 😉 and so far you have all guessed wrong, I promise that the only way for you to find out what game it is will be me telling you. There will soon be a VIP invitation on the website for 50 lucky players that will be trained as my personal army. Now, ive got a castle to seige, gl hf”

Jelentése: “Büszkeség közül betűzni lehet “honor”, valamint amerikai stílus 😉 és eddig minden, amit  találgattatok rossz, figyelmeztetlek, hogy csak egyetlen módja van, hogy kitaláljátok, hogy melyik játék lesz, amiről beszélek nektek. Hamarosan lesz egy VIP meghívó a honlapon 50 szerencsés játékosnak, akik kiképzettek lesznek, mint az én személyes seregem. Most van egy váram az ostromra, sok szerencsét, szórakozást”

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s