Hírek: Tudjatok meg mindent a május 18-ai tárgyalásról!

Basshunter szerdai (nemi erőszak vádjának) tárgyalásáról a napokban megjelent 2 cikk, melyeknek elékszítettem a fordítását!

A cikkekből rengeteg új infót megtudhattok az ügyről, például hogy a 2 lány részletes elmondása szerint mi történt a Kitty’s Nightclub-ban, Kirkcaldy-ben 2010 december 10-én!

Tudjatok meg mindent a május 18-ai tárgyalásról! –>

BBC cikkje: (május 18.):

Szex vád: DJ Basshunter „sokkolta” a tinédzsert

„Egy tinédzser azt mondta a bíróságnak, hogy egy híres DJ „sokkolta és zavarba hozta” őt, azzal hogy állítólag tett egy durva szexuális megjegyzést és a fejét a pénisze felé kényszerítette.”

„Jonas Erik Altberg, ismert, mint Basshunter tárgyaláson van a Kirkcaldy Sheriff Bíróságon két tinédzser szexuális erőszakjának vádjával egy Kirkcaldy club-ban.”

„Állítólag megragadta az egyik lányt a hajánál fogva és a fejét a pénisze felé tolta 2010. december 10-én.”

„Mr. Altberg tagadja a vádakat és az ügy folytatódik.”

„Tanúskodik a 19 éves nő, elmondta, hogy ment a Kitty’s nightclub-ba, hogy lássa Basshunter-t az unokatestvérével december 10-én a múlt évben, és azután a pár sorban állt fényképért Basshunter-rel.”

„Ahogy a nő közeledett a sztárhoz, a bíróság meghallgatta Mr. Altberg állítólagosan tett durva szexuális megjegyzését a tinédzser unokatestvére felé.”

„A tinédzser elmondta a bíróságnak, hogy „meglepődtek” a megjegyzésen, „de próbálták elbagatellizálni” és nekifogtak a pózoláshoz a képekhez Basshunter-rel.”

„Azt mondta a lány” „Megragadta a fejünket és mindkettőt a lába közéhez tolta.”

„Azt mondta, hogy a fejük nem érintkezett Mr. Altberg lába közével.”

„Visszahúzódott”

„A lány hozzátette:” „Ahogy vissza felálltunk, villanások voltak, elmúltak, de nem tudom, hogy vajon más képek is készültek-e.”

„Mentünk, hogy elhagyjuk a VIP területet, de (az unokatestvér) visszahúzta. A lány derék körül fogta, fölé hajolt és a ruháját felhúzta.”

„A ruhája rendesen csak a térd felett volt, és fel lett húzva kb. derékig. Tangát viselt.”

„Jonas felhúzta a tangáját, megmutatva a fenekét hátulról, és aztán rácsapott a jobb oldalt a fenekére.”

„A tinédzser azt mondta, hogy látta Mr. Altberg-et, akit úgy jellemzett „részeg és hiperaktív”, hogy ezután hozzáfogott a hasonló viselkedéshez más nőkkel.”

„Hozzátette:” „Más lányoknak úgy tűnt, hogy megfelelt neki, de nem ismertem őket, így nem tudtam megítélni a reakciójukat.”

„Jonas nem volt nagyon udvarias. Nem tűnt olyan kedvesnek, mint amilyennek az emberek őt beállították.”

„Nemzeti napilap”

„A bíróság meghallgatta a két nőt, akik elhagyták a club-ot kevesebb, mint egy óra múlva, és hazamentek a kora reggeli órákban.”

„A lány azt mondta, hogy „sokkolta és zavarba hozta” az incidens, de nem lépett azonnal kapcsolatba a rendőrséggel.”

„A bíróság hallotta, hogy a másik nő kapcsolatba lépett egy skót nemzeti napilappal azután a nap után, és beszélt egy újságírónak az élményéről, mielőtt kapcsolatba lépett a rendőrséggel.”

„Ian Duguid QC, Mr. Altberg védője megkérdezte a tinédzsert, hogy az unokatestvére miért egy újsággal vettel fel kapcsolatot a rendőrség előtt. Azt mondta, „nem tudom”.”

„Mr. Duguid hozzátette:” „Ennek a nyilvánvaló következménye, hogy a lány is nyilvánosságot akart kapni belőle.”

„A tinédzser hozzátette, hogy „nem a nyilvánosságról szólt” és azért ment az újsághoz, mert „nem tudta, hogy kihez forduljon.”

„Mr. Duguid mondta:” „Volt egy későbbi beszélgetés az újsággal, amiben azt kérte, hogy fizessenek egy kis pénzt.”

„Azt mondja, hogy nem tud semmit arról, hogy az unokatestvére ki lett fizetve 100£-tal?”

„A tinédzser azt válaszolta:” „Nem.”

„A tinédzser azt is tagadta, hogy elkerült számos kísérletet arra, hogy Mr. Altberg ügyvédjei kapcsolatba kerüljenek vele egy vallomásért, mondván hogy akkor elfoglalt volt a vizsgák miatt.”

„Az ügy a tervek szerint június 14-én folytatódik.”

A cikket angolul itt olvashatjátok!

 

The Sun: (május 19.):

A DJ húzta le a fejünket a lába közé… és rácsapott a fenekemre

Vádlott ... DJ Basshunter a bíróságon kívül

„Egy tizenéves lány tegnap azt állította, hogy DJ Basshunter megragadta őt és az unokatestvérét a hajuknál fogva, aztán a fejüket a lába köze felé tolta – mielőtt felemelte a szoknyáját és a fenekére csapott.”

„A 19 éves egyben anya azt mondta, hogy ő és a tizenéves rokona képet akartak készíteni a sztárral a nightclub VIP területén.”

„De azt mondta a Kirkcaldy Sheriff Bíróságon, hogy meg volt döbbenve, amikor a 26 éves svéd dance DJ azt javasolta, hogy végezzen el egy nemi aktust rajta.”

„A lány – aki nincs megnevezve – azt mondta:” „A reakcióm sokk volt. Azt követően, Jonas két oldalán álltunk és pózoltunk egy fényképhez.”

„Ez azért volt, mivel megragadott minket a hajunknál fogva és a pénisze felé tolt minket. Ahogy tolt bennünket, a fejünk egymáshoz ütődött.”

„Ahogy nekifogtam, hogy felálljak és elhúzódjak tőle, előre botlottam, és elkapott a csípőmnél fogva és felhúzta a ruhámat összhangban a köldökömmel, Ő ezután folytatta, hogy megragadta a fehérneműmet hátulról, összehúzta és adott nekem egy ’meglepetést’.”

„A lány így folytatta:” „Kénytelen voltam elküldeni. Védtelen volt mindkét fenekem. Aztán folytatta, és rácsapott a fenekemre.”

„Egy erőteljes ütés volt – egy jó nagy ütés.”

„A lány 19 éves unokatestvére azt mondta a bíróságon:” „A lány fenekére csapott a kezével. A zenén át hallottam az ütést.”

„A tinédzser, aki azt állította, hogy ráütöttek, azt mondja, hogy látott más lányokat is, akikkel ugyanígy bánt az eseményen a Kitty’s nightclub-ban, Kirkcaldy-ben. Kérdezték, hogy vajon „semmilyen módon nem buzdította” a lányt az eset, vagy számított-e erre, azt válaszolta.” „Nem, egyáltalán nem.”

„Függetlenül attól, hogy mit viselsz, senki sem kérheti, hogy bántalmazzák úgy ahogy bántalmaztak.”

„A lány azt állította, hogy Basshunter – igazi neve Jonas Erik Altberg – „részeg és hiperaktív” volt.”

„A lány azt mondta:” „Őt nagyon rossz volt elviselni. Azt mondanám, hogy illuminált.”

„És azt mondta, hogy egy ponton látta, hogy Jonas felszed egy lányt és a falnak nyomja.”

„Hozzátette:” „Megtörölte az arcát egy nő mellein, és megalázó volt a nőkkel szemben.”

„Ez volt a célja a nőkkel szemben. Én csak haza akartam menni.”

„A lány azt mondta, hogy ő hamarabb felháborodott Basshunter előadásán, a színpadon, azt mondta:” „Sokat káromkodott és sok dolog azt mondta undorító volt.”

„Az egykori Celebrity Big Brother versenyző, Basshunter – aki autogramot adott a bíróságon kívül – tagadja a két nővel szembeni szexuális bántalmazást decemberben. A tárgyalás június 14-én folytatódik.”

A cikket angolul itt olvashatjátok!

 

Tehát a perben továbbra sem született ítélet, így a tárgyalás június 14-én folytatódik.

Ha elolvastátok a cikkeket, akkor mondjátok el véleményeteket a hozzászólásokban az ügyről: hogy mit gondoltok a 2 lány vallomásáról és Basshunter “bűnösségéről”!

Ha még nem szavaztatok abban a kérdésemben, hogy hisztek-e Basshunter ártatlanságában, akkor most katt ide, és szavazzatok! –> SZAVAZÁS!

2 hozzászólás

 1. Én eddig is tudtam, hogy Basshunter ártatlan, és hogy ilyet nem tenne, de most már még biztosabb vagyok benne!
  Ugyanis a két hülye liba vallomásában van jó néhány érdekes dolog, ami azt bizonyítja hogy csak kitalálták az egészet, azért hogy pénzt és hírnevet szerezzenek.

  Érdekességek:
  – állításuk szerint más lányokkal is így viselkedett Jonas (pl.: falhoz nyomta, megtörölte az arcát a mellein)… de akkor hol vannak ezek a lányok??? ha voltak, és még bántotta is őket, akkor közülük hogy nem jelentette fel senki Basshunter-t, vagy most mért nem tanúskodtak???
  – az egyik liba a rendőrség előtt egy újsággal lépett kapcsolatba… na vajon mért is??? -unokatesó nem tudja – hát persze hogy a hírnévért, amit az ügyvéd meg is mondott! erre az unokatesó már hírtelen tudja, hogy mért is fordult az újsághoz: mert nem tudta, hogy kihez forduljon!
  – aztán ez a liba mégegyszer az újsághoz fordult, és már pénzt is kért érte – amiről szintén nem tud semmit az uncsitesó!
  – állítólag azt is igyekezett elkerülni, hogy kapcsolatba kelljen kerülnie Basshunter ügyvédjeivel

  Hát én ezek alapján úgy gondolom, hogy ez az egész egy nagy hazugság, amit ketten összehordtak Basshunter-ről! Amit állítanak, abból semmi sem igaz, és még csak bizonyítékuk sincsen!
  Nagyon remélem, hogy június 14-én végre pontot tesznek az ügy végére és Basshunter ártatlansága is bebizonyosul!

 2. xD ez haláli xD
  bár nem értem,hogy ettöl mitöl lenne híres xD szerintem szánalmas dolog -.-


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s