Hírek: Basshunter-t felmentették a szexuális bántalmazás vádja alól! – Cikkek!

Basshunter-t a tegnapi (június 14.) tárgyalásán felmenették a szexuális bántalmazás vádja alól, miszerint egy tavalyi fellépését követően, egy skót szórakozóhely VIP területén két tinédzser lányt megtámadott.
Mivel a két lányt nem minősítették hiteles és megbízható tanúknak, és a bizonyítékuk is ellentmondásokba ütközött, ezért ejtették a vádakat Basshunter ellen!

További részleteket a június 14.-ei tárgyalásról a folytatásban, a cikkfordításokban olvashattok! –>

BBC: (június 14.):

DJ Basshunter-t felmentették a Kirkcaldy club szex vádak alól

Jonas Erik Altberg, ismert néven DJ Basshunter ott volt a klub VIP területén

„A híresség, DJ Basshunter fel lett mentve a két tinédzser rajongó szexuális bántalmazása alól, a fellépés után egy skót szórakozóhelyen.”

„A svéd sztárt, valódi nevén Jonas Erik Altberg-et felmentették egy két napos tárgyalás után a Kirkcaldy Sheriff Bíróságon.”

„Az unokatestvérek támadásával vádolták egy fotózás során, miután a DJ elhelyezkedett a Kitty’s nightclub-ban a Fife városban tavaly decemberben.”

„A seriff azt mondta, hogy a tanúk ’nem hitelesek és megbízhatóak’.”

„A pár azt állította, hogy Mr. Altberg, 26, megragadta őket a hajuknál fogva, és a fejüket a lába közé lökte, ahogy készült a fényképük vele a szórakozóhely VIP társalgójában.”

„Basshunter azt mondta a bíróságnak, hogy a lányok ’kitalálták és eltúlozták’ a történetüket – és azt mondta, hogy a lányok ’összejátszottak’ egymással, mielőtt vallomást tettek a rendőrségen.”

„A bíróság meghallgatta, hogy kapcsolatba kerültek egy bulvárlappal, mielőtt hívták a rendőrséget.”

„Azonban Maxwell Hendry seriff figyelmeztette a sztárt, hogy a bűnösséget nem beismerő ítélet nem ad neki ’korlátozás nélküli felhatalmazást’ a jövőbeli cselekedeteihez.”

„Az egyik nő, 19 éves, azt mondta, ahogy próbáltak eltávolodni a Celebrity Big Brother versenyzőtől – akinek volt egy No.1 slágere a Now You’re Gone-nal – megragadta őt, és felhúzta a ruháját.”

„A lány azt mondta, hogy egyszer fent volt, körbe a derekán, felhúzta a fehérneműjét, előre hajolt, és rácsapott a fenekére.”

„De Mr. Altberg – aki egy szemtanú leírása szerint ’vad és felháborító’ az állítólagos támadás éjszakáján – hevesen tagadta az állításokat – azt mondta a rendőrségnek: ’Jézus ne – ez nem történt meg.’”

„A tárgyaláson már korábban hallották a bizonyítékot a két nőtől, akik állították, hogy Mr. Altberg – aki sört és Jaegermeister-t hajtott föl az éjszaka folyamán – megtámadta őket.”

„A másik nő, szintén 19 éves, azt mondta a bíróságnak, hogy Mr. Altberg megragadta és a pénisze felé tolta.”

„Azt mondta lány, hogy utána felemelte a ruháját, húzta a fehérneműjét hátulról és erővel a fenekére csapott.”

„Ellentmondó bizonyíték”

„De Mr. Altberg azt mondta a rendőrségnek napokkal később, hogy ’fogalma sincs’ mi a vád ellene.”

„A tisztviselőknek mondta: ’Ők (a nők) odajöttek hozzám, megöleltek és szórakoztatóak voltak. Ha helytelenül cselekedtem volna, ilyen módon, valószínűleg észre sem vettem volna.’”

„Azt mondta Det Con Samantha Mann-nak, hogy ő néha ’megjegyzéseket tett’ a lányokra, de tagadta, hogy azt mondta volna, hogy az egyik lány adjon neki orális szexet.”

„Tanúskodva a saját védelmében, hozzátette: ’Ez még soha nem történt meg 1.000 fellépésen.”

„Én ezt csinálom a hét öt napján és találkozok 300.000 emberrel minden évben, és még soha nem volt panasz a viselkedésemre.”

„Nem emlékszem ezekre a lányokra, vagy valóban semmire abból az éjszakából, mert egy tökéletes éjszaka volt.”

„Mr. Altberg, Halmstad-ból, Svédországban, ártatlannak vallotta magát a két állítólagos szexuális zaklatás vádjában, ami 2010. december 10-én történt a klubban a Hunter Street-en, Kirkcaldy-ban.”

„Maxwell Hendry seriff azt mondta: ’Úgy vélem, hogy ebben az ügyben a tanúk nem hitelesek és megbízhatóak.’”

„A bizonyítékuk telis tele volt ellentmondásokkal és valószerűtlenségekkel.”

„Úgy vélem, hogy az idejüket használták, mielőtt vallomást tettek a rendőrségen, hogy összejátszhassanak egymással.”

„A lányok pózoltak a képekhez, mosolyogtak a képek után, semmibe vették a jó tanácsokat, amit adtak nekik, hogy vegyék fel a kapcsolatot a rendőrséggel, és ehelyett egy újsággal léptek kapcsolatba, mielőtt vallomást tettek volna.”

„Tapintható és kacér”

„A seriff hozzátette: ’Ez nem egy erkölcsi bíróság, és kizárólag csak a viselkedése számít magának a jövőben.”

„Én nem akarom, hogy azt gondolja, hogy ez korlátozás nélküli felhatalmazást ad magának a jövőben.”

„Korábban a bíróság meghallgatta a bizonyítékot a DJ viselkedéséről a női rajongókkal a klubban.”

„A klub pincér, Alan Lindsay, 34, azt mondta a bíróságnak: ’Ő (Mr. Altberg) tapintható és kacér volt velük.’”

„Teljesen idétlen volt a viselkedése, van egy kézipoggyász mindenkivel, aki levegőbe repül, hogy lássa őt.”

„Közel húzta a lányokat, pózolt velük különböző pozíciókban. A nők kezei a lába közt volt, szintén az ő kérésére, a képekhez.”

„Mr. Lindsay azt mondta, hogy több száz fotó készült azon az éjszakán, mutatva a vádlottat a lányokkal, akiknek a többsége ’bizalmas, közeli, a kezükkel és lábukkal körbetakarták’ őt.”

„Keresztülvizsgálva Ian Duguid, QC védő által, Mr. Lindsay azt mondta, hogy a női ügyfélkör viselkedése a klubban ’vetekedett, ha nem múlta felül’ Mr. Altberg-ét.”

„Azt mondta, látta, hogy a DJ aláír ’különböző testrészeken – fehérnemű, mellkas, mellek, fenék, mindenütt’.”

A cikket angolul itt olvashatjátok!

 

The Sun: (június 15.): 

Basshunter-t felmentették a szexuális támadások alól

Felmentették … Basshunter

„SZUPERSZTÁR DJ Basshunter-t tegnap felmentették a két tinédzser unokatestvér szexuális bántalmazása alól egy szórakozóhelyen.”

„Az egykori Celebrity Big Brother sztárt, valódi nevén Jonas Altberg-et felmentették a két napos tárgyalást követően, miután a 19 évesek megtámadásával vádolták a klub VIP társalgójában.”

„A lányok azt állították, hogy megragadta őket a hajuknál fogva, a fejüket a lába közé lökte és az egyikük fenekére csapott, miután felhúzta a ruháját.”

„Tegnap Maxwell Hendry seriff azt mondta, hogy a pár ’kitalálta és eltúlozta’ a történetüket, miután részt vettek egy svéd zenész koncertjén a Kitty’s-ben, Kirkcaldy-ban.”

„De figyelmeztette a DJ-t, akinek volt egy No.1 slágere a Now You’re Gone-nal: ’Én nem akarom, hogy azt gondolja, hogy ez korlátozás nélküli felhatalmazást ad magának a jövőben.’”

„Megkönnyebbült Basshunter, 26, azt mondta, ahogy szabadon sétált el a Kirkcaldy Sheriff Bíróságról: ’Ez nagyszerű érzés.’ Hozzátette: ’Skócia az egyik kedvenc fellépési helyem. Csak az a szomorú, hogy ez alkalommal ilyen körülmények között kellett nekem idejönni.’”

„A zenész aztán integetett a rajongóknak, mielőtt beugrott egy fekete BMW autóba, amit a menedzsere, Scott Simmons vezetett.”

„Hendry seriff azt mondta, hogy felmentették Altberg-et a szemérmetlen támadás vádja alól, mivel a lányok ’nem hiteles és megbízható’ tanúk voltak. A bíróság hallotta, hogy kapcsolatba léptek egy újsággal, a történetükkel, mielőtt a rendőröket hívták volna.”

„A törvény embere folytatta: ’A bizonyítékuk telis tele volt ellentmondásokkal és valószerűtlenségekkel.’ A lányok azt állították, hogy Altberg megtámadta őket, ahogy képet készítettek vele a koncert után tavaly decemberben. Az egyik azt mondta: ’Felhúzta a ruhámat. Ezután a fenekemre ütött. Egy jó erős ütés volt.’”

„De Altberg, Halmstad-ból, Svédországban, azt mondta a bíróságnak: ’Én ezt csinálom a hét öt napján és találkozok 300.000 emberrel minden évben, és még soha nem volt panasz a viselkedésemre.’”

 A cikket angolul itt olvashatjátok!

 

Az ügy előzményeiről, vagyis a május 18-ai tárgyalásról szóló cikkeket itt nézhetitek meg!

 

Ezzel végre véget ért a fél éven át tartó pereskedés, és kiderült az igazság – amit már eddig is sokan tudtunk – miszerint Basshunter teljesen ártatlan ebben az ügyben, és hogy ő soha nem lenne képes ilyesmire… csak ez a két lány az összeesküvésével próbálta meg bemocskolni őt, valamint pénz és hírnevet szerezni maguknak!

Végezetül az oldalamon az ehhez kapcsolódó szavazás eredményét szeretném kihírdetni:
Kérdés: Te hiszel Basshunter ártatlanságában (a nemi erőszak vádját illetően)?

  • Igen, teljes mértékig! 76.92% 
  • Inkább igen, de nem vagyok benne biztos, hogy az 15.38% 
  • Inkább nem, de meg van rá az esély, hogy az 3.85% 
  • Nem, kizárt, hogy ártatlan lenne! 3.85% 

Véleményeket a hozzászólásokba írhattok!

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s