Érdekességek, interjúk

Adatok Basshunter-ről

  • Magassága: 189 cm
  • Anyja neve: Gunn–Hild Altberg (1953.03.27.)
  • Testvére neve: Joakim Altberg (1988.07.06.)
  • Foglalkozása: énekes, producer, DJ
  • Hangszer: ének, szintetizátor, DJ pult
  • Zenei stílus: eurodance, electro, club, dance
  • Karrier kezdete: 1999, Warner Music Group, Hard2Beat
  • Kedvenc színei: lila, fekete, fehér, kék
  • Szereti a svéd húsgolyókat és a hamburgert.
  • Kedvenc italai: Heineken, Red Bull
  • Kedvenc brit énekese: Robbie Williams
  • Kedvenc focicsapata: Malmo FC
  • Szereti a focit nézni.
  • 7 évesen teniszezett.
  • Amikor otthon van segít az anyukájának: mosogat, főz.

♥ ♥ ♥ 

  

Basshunter nevének eredete

Nevének jelentése svédül és angolul is: basszus vadász. Régebben pályakezdése előtt még Bass Creator volt a neve. 2006-ban, amikor a nagy sikert hozó Boten Anna-t kiadta, akkor lett Basshunter. Ez a művésznév igazán könnyen megjegyezhető és jól is cseng. 

„Miért hívnak Basshunter-nek?” Kérdésre Jonas ezt válaszolta: 

„Mert imádom a király basszusvonalakat. Szoktam halászni meg vadászni sügérekre (ez amolyan kétértelmű szóvicc).” 

♥ ♥ ♥ 

  

Basshunter mottója

„Amíg tudom fizetni az internetszámlát és mindennap tudok enni a Burger Kingnél, én boldog vagyok!” 

♥ ♥ ♥ 

  

Basshunter jelei

d[-_-]b  = Basshunter 

<(^^,)>  = Kielégített 

<(“-“)>  = Minden Oké! 

(-_-)  = Erhh… 

(O_o)  = WTF?! 

♥ ♥ ♥ 

  

Basshunter betegsége

Basshunter betegsége igen különleges. Sok hátránya van, de előnyei is léteznek. Egy igen komoly betegsége van, de nem kell aggódni, egyáltalán nem halálos. Akármeddig élhet vele. 

Tourette szindrómás, ami egy idegrendszeri betegség. Most már nem okoz neki gondot, de gyermekkorában voltak gondjai. A betegség viselkedési elváltozásokat okoz pl.: mozdulat ismétlést, verekedést, erőszakosságot. Ezek rohamokban jönnek elő, de Jonas megtanulta elfojtani és már meg se látszik rajta. 

Ennek akár a képviselője is lehetne, mint más sztárok más betegségeknek. 

2008-ban Basshunter interjút adott a „Radio 1”-nek, melyben a betegségéről beszélt. Jonas elmondta az interjú során, hogy elég sok erőszakos, verekedős roham jött rá és ezért az iskolában, gyermekkorában nem volt sok barátja. Ő elmondta azt is, hogy amint tudta szabályozni a betegségét sokkal jobb lett az élete. Az interjúban még az is elhangzott, hogy világszerte felkeresték őt a kutatóorvosok, hogy mindent megtudjanak arról, hogyan győzte le ezt a betegséget. Jonas módszerét használják is szerte a világban. 

„Basshunter végül szabályozott a betegségén és megkaphatja az ágyban a gyönyörű nőket. A dilis sztár Borat mankiniben ünnepelte meg első helyét a top chartnál. Azt mondta, hogy a következő sikerénél bungee jumpingolni fog egy rózsaszín nyuszi jelmezben.” 

„Nekem tényleg durva időszakom volt az iskolában. Sok volt az erőszakoskodás. Nekem nem volt sok barátom és sok időt töltöttem egyedül. Én megtanultam, hogy tartsam kontrol alatt ezt. Eltölthetsz velem egy hetet és nem tudod, hogy nekem ez van. Megtanultam, hogyha érzem, hogy jön visszafogom… és ez a nevelés sikerült az évek alatt.” 

Jonas hozzátette: Ne úgy lásd, hogy ez egy probléma, lásd úgy, mint egy kihívást! 

♥ ♥ ♥ 

  

Basshunter tetoválások, piercing

Basshunter tetoválásai: 

  • Először egy fordított B betűt csináltatott a hátára, majd utána köré egy   kört. Néhány videón és képen még csak a B betűt láthatjuk, de ha megnézünk egy későbbit, akkor már a kör is ott van.
    Itt megnézhetitek, hogyan készült a kör!
  •  2008 karácssonyára kapott ajándékba egy tetoválst a vádlijára a managementjétől, ami az Extensive Music Sweden logóját ábrázolja, mivel Jonas állítása szerint soha nem hagyná el a managerét.
  • 1-2 évvel később jött a következő egy halálfejes, mosolygós, fejhallgatós tetoválás a jobb lábára. Ezt először az Every Morning klipjében lehetett látni rajta.

Basshunter piercingje:

Régebben csináltatta a bal mellbimbójába. Elvileg egy fogadás miatt csináltatta, mert elvesztette (de ez csak feltevés). Már nem láthatjuk rajta, mert kivetette.
Itt megnézhetitek, hogyan tették be a piercinget! 

Basshunter B kör nélkül

Basshunter B körrel

  

  

  

   

Extensive Music Sweden logója

 

Halálfejes, mosolygós, fejhallgatós tetkó

  

  

 

 

 

 

 

  

  

 

 

♥ ♥ ♥ 

  

Mi áll jól Basshunter-nek?

Nagyon sok minden jól áll neki, mert magas, mivel a svédek általában azok, és azért is, mert jóképű. Egyszerűen tényleg minden: az elegáns, a hétköznapi, a bulizós és még sok más ruházat. Télen még a szőrös kabát is. Mivel az alakja nagyon jó, ezért ujjatlanokat is felvehet, akár félmeztelenül is lehet bárhol. A légy szeméhez hasonló nagy lencsés napszemüveg szintén jól áll neki. Jonas-hoz a zselézett, fura kinézetű haj és ruha illik. 

Azért akad olyan is, ami kevésbé passzol hozzá, például a rózsaszín felső és a lenyalt haj. 

Basshunter általában úgy öltözködik, hogy jól is nézzen ki, de neki a kényelem az első. Számára fontos, hogy kényelmes legyen a ruha. Utána meg  jöhet a ki-nézet. 

♥ ♥ ♥ 

  

Basshunter személyisége

Jonas-t nehéz kiismerni. Elég makacs, bolondos, nevetős, vicces ember. Szeret bulizni. Szereti a sört, a Red Bull-t, a hamburgert és a csajokat. Mindenki csajfalónak ismeri. Ez valahol igaz is, mert tényleg sok nője volt és sok nővel csókolózott csak poénból, vagy azért mert megkérték. 

1-2 éve még kissé őrült személyiség volt. Sok őrült videója és képe van. Hírtelen változott meg, de még ma is fellelhető benne az őrültség. Az All I Ever Wanted száma után kezdett megváltozni. Már nem zselézte a haját, megnövesztette, a koncerteken nem csinált őrültségeket, nem készített poén videókat. 

Ma már a jófiú szerepében marad. Még ma is hülyéskedik, de már nem annyit és nem sértően, vagy botrányosan. Hogyan is látszik a komolysága? Félretette a csajozást a karrierjéért, mármint inkább a nőket tette félre, mert most jelenleg nincs barátnője. Azt nyilatkozta Jonas egy interjúban, hogy egy ideig nem is lesz, mert nem lenne ideje és nem szeretne megbántani senkit sem. 

♥ ♥ ♥ 

  

Basshunter felismerhetősége

Könnyű Jonas-t felismerni, ugyanis nagyon egyedi. Miről lehet felismerni?

  •  Néhány videón félmeztelen. Ekkor a legkönnyebb felismerni, mert van a hátán egy tetoválás, egy Basshunter B, azaz egy fordított B egy körben. Ez egy szimbóluma Jonas-nak.
  •  Ha utazik valahova, vagy csak valahol van, akkor a hajáról is fel lehet ismerni, mert nem igazán fésüli.
  • Fellépésekkor általában furcsa ruhában van, de ha közösségbe megy, akkor normálisan öltözködik. Farmert, vagy nadrágot, ami sokszor sötét, trikót,vagy inget és mellényt visel legtöbbször.
  •  Szinte mindig a nyakában lóg a fordított B-s dögcédulája, mint egy kabala.
  • Nagyon különleges az ízlése és a viselkedése is. Ha kamerák, vagy rajongók előtt van, akkor nem túl komolyan viselkedik.
  • Az arcáról is fel lehet ismerni, ugyanis egyedülálló. Az irigylésre méltó, gyönyörű kék szeme is jellegzetes. Könnyen észre lehet venni főleg, ha fekete, vagy sötétbarna a haja, mert olyan szép kék, hogy világít.

♥ ♥ ♥ 

  

Figyelem!

 Ez a az oldal (Érdekességek, interjúk) a továbbiakban olyan szövegeket és képeket is fog tartalmazni, ami 16 éven aluliak számára nem ajánlott!!! Kérlek csak akkor lapozz tovább, lefelé, ha már elmúltál 16 éves!!! 

Köszönöm 

♥ ♥ ♥ 

  

Basshunter alakja

Jonas régebben nagyon vékony, szálkás volt. Most már kicsit erősített, hogy jól érezze magát a bőrében és talán pár (2-5) kilót fel is szedett, vagy csak izmosodott és azért tűnik „nagyobbnak”. 

Egy interjúban a következő kérdéseket tették fel neki: 

„Mit gondolsz a szex képekről, amik már az egész interneten jelen vannak rólad?” 

„Nem zavar, de nem szívesen nézegetem azokat, mert nem vagyok elégedett azokkal a képekkel, mert akkoriban volt egy kis felesleg rajtam. De ugyan nem fogytam, de sokat gyúrtam, így a felesleget izommá alakítottam és így már jól érzem magamat. Szerintem sokkal jobban nézek ki most, mint akkoriban.” 

„Miért nincsenek rólad fiatalabb korodban készült képek?” 

„Azért nem, mert nem fényképezkedtem és nem voltam büszke az alakomra, mivel most kigyúrottabb vagyok, mint régen. Nem mondom azt, hogy kövér voltam, de úgy nem tetszettem magamnak. Most már sokkal jobb és most már bőven merek fényképezkedni.” 

Basshunter 2009-es meztelen naptára: 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

♥ ♥ ♥ 

 

Basshunter rossz tulajdonságai

Sajnos Jonas-nak is vannak rossz tulajdonságai:

  • Nagyon szex mániás, csak úgy falja a nőket.
    17-18 évesen napi 25 maszturbálás volt a rekordja.
  • Egészségtelen szokása, hogy cigizik, fellépése előtt és után, meg párszor, amikor autógrammot osztogat. Több kép is van róla, mikor füst köröket fúj, vagy ott van a cigi a szájában miközben fényképezkedik és autógrammot ad.
    Gyorsan szívja a cigit, naponta kb. fél dobozzal szív el. 
  • Szereti a sört. Red Bull-t iszik, hogy legyen energiája, de aztán jöhet a sör is.
  • Nem olyan rossz, de inkább kissé őrült tulajdonsága, hogy sokszor szokott a menedzserével plakátoknál hülyéskedni, repülőn énekelni stb. Ezt azért csinálja, mert jól érzi magát. Élvezi, hogy népszerű, sokan ismerik és szeretik őt. Élvezi a hírnevet és úgy érzi bármit megtehet. Jonas-ról sok történet és videó járja az interneten és persze a legtöbbjük igaz is. Nem egy igazi média sztár és nem minden nap halljuk a híradóban, hogy éppen kivel jár, vagy hova utazik. Ő egy visszahúzódó személyiség, de egy kicsit szeret kitűnni és azért, hogy őt bámulják mindent elkövet. Akár egy nagy táblával csókolózik, amin az ő képe van, vagy csak a repülőn különcködik.

Élete legrosszabb húzása az volt, amikor az öccsével a pályaudvaron hülyeségből énekeltek egy dalt, amit felvettek videóra és felrakták az internetre.
Itt nézhetitek meg a videót! 

Basshunter cigizik

Basshunter sörözik

  

  

  

  

  

  

  

  

   

♥ ♥ ♥ 

  

Pornóbotrány hozta meg Basshunter-nek a hírnevet (egyesek szerint)

Svédországban Basshunter már korábban is ismert DJ volt, azonban ahhoz, hogy Angliában is megismerjék a nevét, egy kis házi pornós botrányra volt szüksége. Jonas állítása szerint nem ő rakta fel az orgiába átcsapott házibulin készült pikáns fotókat az internetre, azonban a várva-várt ismertséget egyértelműen ennek köszönheti. A pornóbotrány hatására ugyanis a Now You’re Gone című száma 5 hétig vezette a brit slágerlistát. 

Az akkori sikerhez az is hozzájárult, hogy Basshunter klipjeiben az ex-pornószínésznő, Aylar Lie domborítja a főszerepet. 

A házibulin készült képek: Basshunter & Emily Ljungvist: 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥ ♥ ♥ 

   

Pornóképeivel jutott a csúcsra a svéd DJ

Ez a cikk a Velvet oldalán jelet meg Basshunter-ről 2008 január 15-én. 

“Ismeretlen svéd lemezlovasból listavezető DJ lett Angliában Jonas Erik Altberg, aki nem sajnálja, hogy a barátnőjével készített pornóképek nyilvánosságra kerültek. Kicsit retusálta volna ugyan a fotókat, de azért örül, hogy a kíváncsi közönség megcsodálhatja a péniszét. “ 

“Listavezető lett Angliában annak a svéd lemezlovasnak a száma, akiről pornóképek kerültek fel az internetre. A lemezlovas persze tisztában van vele, hogy a pikáns fotók is hozzájárultak sikerhez:” 

 “Mindenki tudja, hogy a szexszel mindent el lehet adni” – “nyilatkozta DJ a popjustice.com-nak.” 

“Az interjúban a svéd zenész arról is mesélt, mennyire szereti a szexet és a saját péniszét. Ha pedig – akár ennek segítségével – a dala még listavezető is lesz, annak különösen örül. A svéd Jonas Erik Altberg, művésznevén Basshunter, a Now You’re Gone című eurodance dalának sikerét ivással és számítógépezéssel ünnepelte.” 

“Pornószínészi ambíciók” 

“Tudom, hogy ismeretlenből listavezetőnek lenni nem könnyű dolog” – “mondta Altberg, aki Svédországban már ismert DJ-nek számít, Angliában pedig most debütált: erotikus leszbi klipje mellett önnön pornóképeivel.” 

“Az internetre került képek Altberg-ről és svéd barátnőjéről – és nem csak róluk – egy házibulit követő orgia során készültek:” 

 “A képeket a szüleim házában csináltuk. A barátaimmal buliztunk és ittunk, majd elhatároztuk, hogy csapunk egy szexorgiát és készítünk pár fotót. A képek valahogy felkerültek az internetre, de nem én tettem fel őket” – “mesélte a DJ némi whisky elfogyasztása után.” 

“A zenész nem bánja, hogy a fotók felkerültek az internetre, csak egy dolgot sajnál: a kényesebb testrészeken szívesen alakított volna még egy kicsit Photoshop-pal. Azzal sincs problémája, hogy fél Anglia a képeken csámcsog: a 24 éves zenész ugyanis egyáltalán nem szégyenlős, sőt, kifejezetten büszke a hímtagjára.” 

“Imádom a szexet. A péniszemet nagyon szeretem arra használni, amire való, nem is vagyok szégyenlős, azt szeretném, hogy az egész világ lássa” – “mondta büszkén, majd kijelentette: akár a pornózással is megpróbálkozna.” “Szívesen csinálnék egy olyan videót, mint Paris Hilton. Nem tudom, hogy érdekelné-e az embereket. Lehet, hogy előtte a Photoshop-pal kellene megismerkednem” – “mondta a 24 éves zenész.” 

“A szexszel mindent el lehet adni” 

“A fotókat az interneten a lemezlovas szerint egyébként a saját anyja találta meg:” 

“Az anyám olyan, mint egy nyomozó. Mindig mindent előbb tud, mint a menedzsment. Aztán felhívta a főnökeimet és megkérdezte, hogy hallottak-e a képekről. Mindenkinek egy ilyen anyára lenne szüksége” – “mondta Altberg.” 

“A botrány mindenesetre jót tett neki: Now You’re Gone című száma a képek miatt kitört botrány után az Egyesült Királyság kislemez eladási listájának élén landolt. Természetesen a klip is erotikus jellegű: dekoratív nők táncolnak és kényeztetik egymást a leszbikus felhangú videóban. Altberg csak körülbelül két percig látható, aminek ő örül is:” 

“Nem akarok mindig a középpontban állni. Kis partikban kezdtem a szakmát a szülővárosomban, így örültem, hogy nem kellett túl sokat foglalkozni a forgatással” – “mondta a DJ, aki nem is tervezi, hogy változtat a jól bevált recepten: az interjúban elmondta, következő klipjében szívesen látna 80 férfit és két nőt, akik egy szál fűszoknyában táncolnak.” 

“A DJ-nek arra is külön elmélete van, miért éppen nők szerepelnek a klipben:” 

“A nőknek nagyobb melleik vannak. Tudom, hogy a szexszel mindent el lehet adni. Látom a lányokat a tévében és azonnal beindul a fantáziám” – “mondta Altberg, aki egyébként Tourette szindrómában szenved: sokat tett azért, hogy leküzdje a tikkeléssel, vagyis akaratlan mozgásokkal járó betegséget, ám egyelőre nem sikerült teljesen tünetmentessé válnia.” 

♥ ♥ ♥ 

 

Basshunter zenei csillag szex támadási vádja

Ez a cikk a BBC oldalán jelent meg 2010. december 14-én.

„A tánczene csillag Basshunter-t megvádolta a rendőrség egy állítólagos nemi erőszakkal kapcsolatban két női rajongón egy Fife Nightclub koncerten.”

„Jonas Erik Altberg-et, 25, a Fife Constabulary vádolja olyan állításokkal kapcsolatban, amit a Kitty’s nightclub-ban, Kirkcaldy-ban tettek a korai órákban pénteken.”

„A rendőrök kihallgatták az egykori Celebrity Big Brother sztárt az állítással kapcsolatban, hogy megtámadta a párt.”

„Ez vezetett ahhoz, hogy meg lett vádolva (Skócia) Szexuális Bűncselekmény 2009 Törvényével.”

„Jonas-t szabadon engedték óvadék ellenében és ennek köszönhetően meg fog jelenni januárban a Kirkcaldy Sheriff Bíróságon, hogy válaszoljon a vádakra.”

Első számú

„Basshunter egy másik helyen játszott Glasgow-ban szombaton, de megértette, hogy hazamegy kedden Svédországba.”

„Egy Fife Constabulary szóvivő elmondta: „A rendőrség a Fife-ban megerősítheti, hogy a 25 éves férfit őrizetbe vették az állítólagosan elkövetett bűncselekménnyel kapcsolatban a Kitty’s-ben, a Hunter utcán, Kirkcaldy-ban, és óvadék ellenében időben szabadlábra helyezték a Kirkcaldy Sheriff Bíróságon.”

„Basshunter-nek 2007-ben volt egy első számú kislemeze, a Now You’re Gone.”

„Jonas is szerepelt ennek az évnek az utolsó Celebrity Big Brother sorozatában.”

„Basshunter menedzsere, Scott Simons ragaszkodott ahhoz, miszerint az állítások „teljesen hamisak”.”

„Hangsúlyozta, hogy az ügyfele teljes mértékben együtt fog működni a rendőrség nyomozásával.”

♥ ♥ ♥

 

Nemi erőszakkal vádolják Basshunter-t

Ez a cikk a quart.hu oldalán jelent meg 2010. december 15-én.

“A svéd sztárproducert két nő vádolta meg nemi erőszak kísérletével egy skóciai klubban. Basshunter menedzsere szerint az egészből egy szó sem igaz.”

“Basshunter (polgári nevén Jonas Erik Altberg) jövő héten ünnepelné a 26. születésnapját, de jelenleg úgy tűnik, viszonylag csendes buli keretében fog majd koccintani az idén. Az utóbbi évek egyik legsikeresebb Eurodance STÁR-ja a skóciai Kirkcaldyban, a Kitty’s nevű klubban lépett föl a múlt hét péntekén, és két nő azzal vádolja, hogy nemi erőszakot kísérelt meg rajtuk. Basshuntert a rendőrök őrizetbe vették, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték, de januárban vissza kell térnie Kirkcaldyba, hogy a bíróság előtt tisztázza magát. Scott Simons, Altberg menedzsere szerint a vádak teljességgel megalapozatlanok, és természetesen mindenben együttműködnek a rendőrséggel. A svéd dj/producernek eddig egy No. 1 slágere volt Nagy-Britanniában, a Now You’re Gone három évvel ezelőtt.”

♥ ♥ ♥

 

Az oldal tetejére

3 hozzászólás

  1. Egy kerdes van……BassHunter edesanyjarol mindig van szo.De az edesapjarol nem lehet semmit tudni.Tenleg semmit nem lehet tudni rola?

  2. Lehet, hogy vannak akik tudnak róla néhány dolgot (de szerintem azok svédek, vagy max angolok lehetnek). Viszont sajnos a magyar oldalakon, de még a külföldieken sem írnak róla, sőt Jonas sem említette még sehol (tudtommal), úgyhogy én sem tudok róla semmit.
    Ez talán azért lehet, mert nem szereti az apja a nyílvánosságot, vagy külön élt a családjától már Jonas gyermekkorában is, vagy lehet, hogy nem él már… nem tudom.

  3. a kurva annyukat vádoljátok basshuntert


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Hozzászólás