Fellépések, turnék

Basshunter következő fellépései 

Időpont               Ország                Város                       Helyszín              

Február 24.        USA              Houston TX                      Rich’s

Február 25.        USA             Naperville IL                Zero Gravity

Február 25.        USA              Chicago IL                      Enclave

♥ ♥ ♥

 

Basshunter következő turnéi

Időpont                   Ország                  Város                    Helyszín           

Egyelőre nincs hír turnéról a közeljövőben.

♥ ♥ ♥ 

    

További információkat, képeket, videókat a korábbi és az elkövetkezendő fellépéseiről a BASSHUNTER live blogomban találtok.

21 hozzászólás

  1. szia nagyon szeretem a zenédet!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Örülök, hogy te is szereted Basshunter zenéit. Én is imádom mindegyiket!

  3. Király, hogy csináltál 1 ilyen oldalt én is imádom, és ez az oldal jobb mint amiket láttam eddig!!

  4. Köszönöm szépen Puxikanak. 🙂
    Tapasztalataim alapján egyébként nincs is olyan túl sok magyar Basshunter oldal, és sajnos az a néhány oldal közül is elég sok a kezdetleges, ami csak néhány havonta van frissítve. Pl. tudok olyanról is, ahol még hírből sem hallottak a Saturday-ről, pedig az az oldal eléggé hivatalos magyar oldalként van számontartva!

  5. Hát megint nem tudok mást mondani, csak azt hogy jó hogy meg csináltad ezt az oldalt!!! :))))
    Te már láttad a teljes Big Brother-t ??? Én is szívesen megnézném……
    Tudnál erről valamit írni hogy esetleg hol lehetne ezt letölteni vagy megnézni, az jó lenne és nekem jó lenne a feliratos is !!!! 🙂
    Amint írtál valami kis infót, köszi !!!

  6. Igen, én már láttam a teljes Big Brother-t, és neked tudok segíteni abban, hogy meg tudd nézni!
    Ahogy az üzenetedből kiderült, te nem is tudsz arról, hogy nem csak ez az 1 oldalam van Basshunter-ről! Ez csak a főoldal, amihez kapcsolódik további 3 oldal:
    – BASSHUNTER music (http://bhfanmusic.wordpress.com/): itt mindent megtalálsz az albumokról, kislemezekről, klipekről, egyéb számokról, dalszövegekről…
    – BASSHUNTER live (http://bhfanlive.wordpress.com/): itt mindent megtalálsz a mostani és a régebbi fellépésekről
    És most jön neked a lényeg, a harmadik mellékoldal:
    – BASSHUNTER in Big Brother (http://bhfanbigbrother.wordpress.com/): ebben a blogomban mind a 27 napot kidolgoztam külön-külön kis oldalakra. Az egyes oldalkon találsz egy rövid összefoglalót az adott napról, képeket, amelyekre ha rákattintassz, akkor ott is találsz rövid ismertetéseket és végül a naphoz tartozó videókat is megnézheted. A videók sajnos nem feliratosak (kivéve akkor, ha nagyon halkan beszélnek) és magyarul sincs meg, de szerintem az összefoglalók és a képek segítségével nagyjából meg fogod érteni a lényeget (bár egy jó angol tudás is jól jöhet). Ezeken az oldalakon kívűl még találsz néhány érdekességet is a Big Brother blogomban.
    Remélem tudtam neked segíteni, és ha megnézed a Big Brother-t, akkor jó szórakozást kívánok hozzá!

  7. ohh köszi ezt sok információt , és hogy ennyit írtál !!!

  8. Lenne még 1 kérdésem erm….
    Hol látod te a Facebookon hogy Jonas írt oda és hogy melyik ő????
    Mert hogy 1 csomó ilyen nevű ember van regizve oda már néztem a dolgokat de nem tudtam megoldani ezért gondoltam tőled kérek segítséget mivel te többet tudsz róla!!!!!!!Tudom ez 1 kicsit hülye kérdés de légyszi válaszolj !!!

  9. kösz de mégse kell segitség tudod már rájöttem mit hogyan kell, hát mit mondjak ……..
    tudod nem mondok semmit csöndben maradok

  10. Szívesen. 😉

  11. Örülök, hogy sikerült rájönnöd. Egyébként elárulom neked, hogy kb. 1 éve, amikor regisztráltam Facebookon, hogy lássam amiket ír Basshunter, szóval akkor én sem találtam őt a rengeteg találat közt. Végül egy hivatalos oldaláról kattintottam a linkre és az ő oldaláról jelentkeztem be és ott vettem fel (Twitteren és Myspacen is így csináltam).

  12. Hogy sikerült neked myspace-re regizni ? Mert én már probáltam de nem fogadta el!!!
    Amikor meg már 7-szerre probáltam és nem sikerült akkor már tiszta ideg voltam !! 😦

  13. Hát az az igazság, hogy már nem igazán emlékszem a regisztrációra, mivel már az is kb. 1 éve volt, de abban biztos vagyok, hogy nekem nem volt vele problémám.
    Ha esetleg megmondanád, hogy mi szokott lenni a gond, akkor én is regisztrálnék mégegyszer egy másik néven és e-mail címen, hogy megnézzem, hogy mi lehet a baj és mi lehet rá a megoldás. De nem garantálom, hogy sikerül megoldanom a problémát, de amiben tudok, abban segítek!

  14. OOOHHHH annyira kedves vagy !!! Hogy tudnám ezt majd meghálálni ??? 🙂
    Hát nálam az a baj, hogy nem jó az e-mail amit beírtam!! Ezt írja ki mindig:
    “We’re sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register on MySpace.” Le is fordítottam de nem értem !! 😦
    Hát én most csak ennyit tudtam írni erről a dologról !!
    Megtudnád adni az e-mail-ed mert akkor hogyha vlaki megnézi ezt az oldalt ne azt lássa hogy vlaki milyen béna !!! De inkább én adom meg jó és akkor oda írj vissza légyszi !!! kovipu@c2.hu majd írj sya remélem azért ez nem olyan nagy kérés mert hát, te már így is sokat segítettél, úgyhogy köszi !! 🙂 ÉS REMÉLEM NEM VAGYOK TERHEDRE EZZEL A SOK KÉRDÉSSEL, MERT HÁT NYUGODTAN MEGÍRHATOD HOGY ZAVARLAK !!! 🙂

  15. Természetesen fogok neked írni, miután én is kipróbálom.
    Nyugi, nem vagy a terhemre, hiszen án bárkinek szívesen segítek mindenben, amiben csak tudok. Az igazat megvallva örülök is annak, hogy ha az oldalam vendégei segítséget kérnek tőlem, én pedig segíthetek nekik.
    Kérdezted, hogy hogyan hálálhatnád meg a segítségemet: Én nem várok el semmilyen hálát, hiszen ez csak természetes, hogy segítek… bár azért annak örülnék, hogy ha a jövőben is az oldalam látogatója maradnál 🙂 , de félre ne értsd, hiszen ez sem kötelező, mert ha nem akarod, akkor nem muszály látogatnod az oldalt!
    Ja, és még annyi, hogy ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan kérdezz! Írhatsz ide az oldalamra is, vagy e-mail-ben is.

  16. Rendben ez jó és továbbra is az oldalad látogaója maradok !!! Mert jo hogy van egy normális oldal amit naponta néznek és ujítanak!!! Hát akkor most ennyi sya és köszi

  17. Köszönöm szépen. 🙂
    Hát igen, tényleg jó az, hogy ha van egy normális, megbízható oldal az emberek kedvenc sztárjairól, énekeseiről, együtteseiről, ahol mindent megtudhat róluk. Én is ezért készítettem ezt az oldalt, mert nem találtam egy olyan magyar oldalt sem, ahol tényleg minden meg lett volna róla egy helyen, és rendszeresen frissítik. Úgy éreztem, hogy most már eljött az ideje annak , hogy az én nagy kedvencemről, Basshunter-ről is legyen egy normális oldal. Amikor belevágtam a készítésébe, meg is fogadtam, hogy itt minden meg lesz róla, amit csak tudok és mindig fogom frissíteni. Ha esetleg néhány nap kimarad a frisítés, akkor az is csak azért van, mert nem érkezett semmilyen hír Basshunter-ről! A jövőben is igyekezni fogok erre és arra is, hogy minél jobbá, ismertebbé tegyem az oldalamat, és remélem, hogy a kedvem is sokáig megmarad még hozzá.
    Holnap küldöm az e-mail-t!

  18. rendben megnézem hogy megjött-e !!

  19. Mit jelent az hogy T4 ?? Már sokszor említette meg minden de nem tom h. mit jelent

  20. A T4 On The Beach rövidítése. Ez egy 1 napos rendezvény Angliában, amit azt hiszem évente tartanak a tengerparton, vagyis inkább óceán, mert az Atlanti-óceán partján van Weston-super-Mare Délnyugat-Angliában.

  21. IMÁÁÁÁDLAK Basshunter!! 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Hozzászólás