Hírek: G-A-Y cikk fordítás

Elkészítettem a Daily Mail tegnap megjelent cikkjének fordítását.
A cikk részben Basshunter szombati fellépését dolgozza fel a GAY-ben (Londonban), de ezen kívűl még szóba kerülnek a Big Brother lakók, köztük Katia és a viszonyuk is, valamint Basshunter új barátnője, a Saturday és Malaguf is! Ezen kívül még néhány kép is van a cikkben a GAY fellépésről!

A cikket Basshunter hivatalos oldalára (basshunter.se) is kiírták, sőt Jonas is hírdette Facebook-on:

“WOOAH! 😀

Jelentése: “HŰ! :D”+ a cikk linkje

Tovább a cikk fordítására –>

 

Basshunter bebizonyítja, hogy ő még mindig egy nagy sláger a lányokkal (és fiúkkal), ahogy fellép a dallammal a GAY-ben

„Svéd dolgok: Basshunter a Saturday-t előadja a GAY-ben tegnap este.”

„Továbbállt a flörtölése óta Ronnie Wood exbarátnőjével a Big Brotherben, de Basshunter még mindig egy nagy siker a lányokkal.”

„És ha már a fiúknál tartunk. Trannies is.”

„Jonas Altberg bebizonyította az általános népszerűségét egy rekedt hangú koncerttel körülötte gyönyörű nők gágogásával a GAY-ben tegnap este.”

 „Azonban az új barátnője, Tara, észrevehetően figyelt a kulisszák mögött, és Jonas hosszabb időre elment bebizonyítani a szeretetét.”

„Bár Tara valószínűleg jobban tart a királynők vonszolásától a színpadon, mint a házasulandó hiányosan öltözött háttértáncosoktól.”

„Basshunter, 36, valójában Katie Price-t helyettesítette, akinek a férje Alex Reid, aki befejezte a negyedik dicséretre méltó Celebrity Big Brother-t januárban, részben ennek köszönhetően barátságos volt az egykori orosz Rolling Stone nyomás. Ekaterina.”

„Érzékeny tapintás: Basshunter háttértáncosai közel és személyesen felmásznak (Jonas-ra) a GAY-ben”

„A pár kapcsolata nem tartott sokáig a házon kívül, de a popsztár elutasítja a halk sodródást vissza az Europop birodalmába.”

„Basshunter-nek ki van adva egy új kislemeze, a Saturday Angliában, és remélhetőleg felidézi az All I Ever Wanted és a Now You’re Gone chart sikerekeit.”

„A svéd hosszú múlttal rendelkezik a nők nyújtásával vissza a megérkezésére a pop jeleneten 2002-ben, de öt album van a nevén.”

„Azonban megváltoztatta egy kicsit a módszerét ebben az időben. Azt mondta Jonas miközben reklámozza az új dalt: Egy buli állat vagyok, nem vagyok egy rossz fiú, nagyon kedves vagyok, de kétség kívül egy buli srác vagyok. 

„Obszcén idő: Azonban Basshunter-höz hamar odamennek a rajongók, ahogy kivált a legjobb táncából a fürgén vonszoló királynőkkel”

„A téma mögött az új dala, azt mondta: Pénteken, szerdán, tulajdonképpen minden nap nagyon jól működik, természetesen attól függően, hogy mit csinálsz. Az életem minden napját úgy élem, mint egy szombat, így nekem tökéletesen működik minden héten.

„A svéd csillag magyarázta, hogy még kapcsolatban van Dane Bowers-szel, Alex-szel és a Page Three lánnyal, Nicola T-vel a házból.”

„Nagy siker a lányokkal: Basshunter megérkezik a GAY-be az új szőke barátnőjével, Tara-val a karján”

„Azt mondta Jonas, hogy tervezi utolérni Dane-t és Alex-et a nyár folyamán, hogy együtt megnézzék a régi epizódokat.”

„Jonas is előadja a dallamot Európa szerte, és játszott egy élénk tömegnek a Northern Pride eseményen Newcastle-ben az utolsó előtti szombaton.”

„A kalandjait Majorca-ra is elvitte, ahol egy csoport kitartó nő körül találta magát, majd visszament a szállodájába egy koncert után Malaguf-ban.”

„Altberg megtagadta, hogy elárulja, hogyan ért véget az este, de azt elárulta, hogy egy jókora bár számlával távozott az esemény végén.”

A bejegyzés linkjét, amiben a cikk fordítása olvasható az Ajánlóba is kitettem!

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Hozzászólás